bg

Danny

Danny is Mix Dj.
Danny Krichel is een Nederlandse techno en tech house DJ die al meer dan twee decennia actief is in de elektronische dansmuziekscene.
Geboren en getogen in Kerkrade, Nederland, groeide hij op met een flinke impuls van muziek en ontwikkelde hij op jonge leeftijd een sterke interesse in het draaien en produceren van elektronische muziek, met name hardere house en hardstyle tijdens zijn tienerjaren en later techno en tech house.

In de loop der jaren verfijnde Danny zijn vaardigheden als DJ en producer, hij speelde in lokale clubs en produceerde zijn eigen tracks als “DJ Danny K”.
Hij kreeg erkenning in zijn vroege twintiger jaren voor zijn unieke geluid, dat elementen van trance, techno, tech house en minimal combineerde.
Zijn sets stonden bekend om hun opzwepende beats, atmosferische soundscapes en aanstekelijke grooves die het publiek aan het dansen hielden.
Danny werd al snel een bekende naam in het club circuit en trad op bij verschillende nachtclubs en evenementen in heel Nederland onder zijn pseudoniemen; Dan McKinley en later ook TIEF TRAUM.
Door zijn optredens had hij de kans om zowel nationale als internationale DJ's en producers te ontmoeten, die hem inspireerden om zijn stijl verder te ontwikkelen.
Elke DJ is anders, heeft andere smaak van muziek en humor.
In de loop der jaren is Danny de grenzen van techno en tech house blijven verleggen, hij experimenteerde met nieuwe productietechnieken en voegde nieuwe elementen toe aan zijn muziek.

Hij heeft verschillende zeer gewaardeerde en gesteunde EP's uitgebracht en samengewerkt met verschillende getalenteerde DJ's en producers, waarmee hij zijn plaats als gepassioneerde figuur in het genre heeft bevestigd.
In 2010 richtte hij samen met zijn producer vriend Niels Versleyen (Niccolò Vencedor) het platenlabel Kynatix op, waarop zijn eigen muziek en het werk van andere artiesten wordt uitgebracht.

jij

© 2024 - ONAIRFM.nl